Международное пространство коучей и клиентов: управляйте Вашим будущим с Вашим персональным коучем!

ТОП статьи

Керівник-коуч очима співробітників

З урахуванням того, що кожен співробітник унікальний, зі своїми особливостями і потребами, застарілі підходи ведення бізнес-процесів за допомогою вказівок і покарань просто неприйнятні і не витримують конкуренції на ринку. Люди можуть піти в інші компанії, не бажаючи вислуховувати постійне невдоволення і докори на свою адресу. І при цьому - завдати великої шкоди, і ми навіть не підозрюємо, як це може позначитися на нашому бізнесі.

Читать далее

Коучингова культура в організаціях. Всеукраїнське дослідження

У сучасному світі, де високий рівень конкуренції вимагає постійного вдосконалення та розвитку як організацій, так і їхніх співробітників, роль коучингу набуває нового масштабу. Проведене у 2023 році Всеукраїнське дослідження “Коучингова культура в організаціях”, ініційоване European Academy of Leadership Coaching за підтримки TradeMasterGroup, проаналізувало стан та тенденції у впровадженні коучингової культури в українських організаціях. Понад 100 компаній, представники яких знаходяться у різних галузях та масштабах, взяли участь у цьому дослідженні, що надало можливість зробити вагомі висновки щодо практик та тенденцій у використанні коучингу. Результати дослідження відкривають перед нами широкий спектр аспектів, від рівня розвитку коучингової культури в організаціях до типу переважаючого керівництва. Запрошуємо вас долучитися до їх уважного розгляду.

Читать далее

Що б Ви не робили, завжди майте бачення. Контракт у коучингу

Під час прослуховування сесії коучингу менті, я завжди запитую себе: "Яка мета клієнта в цій сесії?". Часто чую, що коуч із клієнтом розпочали роботу без попереднього дослідження теми, або навіть не домовившись про результат. До чого хоче прийти клієнт наприкінці сесії? У чому саме йому важливо підвищити свою усвідомленість? Що важливого в такому результаті? Такі сесії більше схожі на розмови з людиною, яка застрягла десь, або з людиною, що блукає полем у пошуках чогось, і коуч намагається знайти для неї користь, рішення, ставить запитання, намацує шляхи, накручує кола довкола. Однак, без чіткого контракту і напрямку, справжнього партнерства зі створення сесії і "wow" ефекту від процесу коучингу не виходить.

Читать далее

Проявлення коуча: можливості та перешкоди

Кожний коуч на початку свого становлення як спеціаліста стикається з одними й тими ж викликами та проблемами. Завершивши навчання й отримавши довгоочікуваний сертифікат, новий спеціаліст потрапляє у ситуацію, де потрібно проявлятися, транслювати свою експертність та особистість й цим самим починати продавати свої послуги потенційним клієнтам. Водночас, питання “як же це зробити?” нерідко турбує не лише новачків, а й їх вже досвідчених колег. Тож давайте розберемося!

Читать далее

І Всеукраїнська конференція для HRD та керівників команд: "Коучингова культура в організації - основа життєстійкості та конкурентоспроможності команди 21 сторіччя"

15 серпня 2023 року відбулась одна з найголовніших подій 2023 року у бізнес середовищі, а саме Всеукраїнська онлайн-конференція для HR та керівників на тему: «Коучингова культура в організації – основа життєстійкості та конкурентоспроможності команди 21 століття» Маючи на меті допомогу українським компаніям в створенні надихаючої та прибуткової операційної культури в організації та використанні усіх можливостей, які надає філософія та технологія коучингу, організатори конференції зробили все можливе, щоб кожен учасник отримав найактуальнішу інформацію, побачив приклади реальних практичних кейсів та вичерпні відповіді на турбуючі його питання.

Читать далее

Коучинг в організації: рецепт успіху внутрішнього коуча

Все більше коучів, що вже працюють в компаніях на різних посадах, від HR до керівників, обирають саме бізнес-коучинг своєю спеціалізацією, розуміючи важливість та перспективність цього напрямку, а також можливість розвитку на своєму робочому місці. Проте, зростає і виклик: як продавати коучинг всередині компанії?

Читать далее

Навчання в Академії EALC очима студентів

Бізнес-коучинг сьогодні – це один з найпотужніших інструментів розвитку керівників і команд у будь-якій організації та бізнесу загалом. І з кожним днем він набирає обертів та ще більшого розповсюдження, а отже перед коучами, й тими хто мріє здобути цю над важливу професію, постає важливе питання: отримання якісної освіти та прогресивних знань, що йдуть в ногу зі світовими тенденціями. Саме для них EALC створила професійну навчальну програму, побудовану на багаторічному досвіді та найновітніших здобутках бізнес світу.

Читать далее

Благодійний проект коучингової підтримки бізнесу України

Запрошуємо керівників, підприємців, працюючих українців, та тих, хто в пошуку роботи, волонтерів - знизити свій рівень стресу, знайти резерви та неочевидні можливості, навести свій погляд на пріорітетні дії та розробити чіткий план розвитку для відновленення роботи вашого бізнесу, організації, проекту.

Читать далее

Официальная позиция Youcoach по поводу войны в Украине

Международное Сообщество Коучей Youcoach, которое объединяет коучей из разных стран, шокированы и глубоко поражены агрессией Российской Федерации, которая развязала жестокую и неспровоцированную войну в Украине 24 февраля 2022 года.

Читать далее